Hogyan lehet fogadni a Mostbet Online

Mostbet Sport

Népszerű sportfogadás

A Mostbet kezdetben a futballra összpontosított, mivel ez a sport rendkívül népszerű szerte a világon. A labdarúgó eseményeket több szekció képviseli:

 • Supercup UEFA – az összes mérkőzést, rájátszást és visszavágót itt gyűjtjük össze;
 • Világbajnokság;
 • European Championship;
 • America’s Cup;
 • Copa Libertadores;
 • Copa Sudamericana;
 • National;
 • Klubtalálkozók.

A futballkínálat körülbelül 90 fogadási lehetőséget tartalmaz. Tartalmazzák az eredmények speciális változatait is, pl. A játékosok kombinációs fogadásokat tehetnek – összesen kettőnél több plusz „mindkét csapat gólja”. Elegendő fogadási lehetőség áll rendelkezésre ahhoz, hogy kiválaszthassa az Ön számára legoptimálisabb fogadási lehetőséget.

Egy másik népszerű sport a jégkorong. A meccsek csúcsszezonjában a Mostbet a különböző versenyek több mint 30 változatát kínálja felhasználóinak. A topliga-mérkőzések piacainak száma elérheti a 80-at, az alacsonyabb kategóriájú meccseké pedig az 50-et. Itt érvényes a szabály: „minél kevesebb adat van a meccsről, annál kisebb a tétvonal”.

A harmadik legnépszerűbb szakág a kosárlabda. A választható bajnokságok listáján nemcsak a topligák (NBA, Euroliga stb.) szerepelnek, hanem a másodosztályú mérkőzések is, például a Dominikai Köztársaság bajnoksága. A legfelső szintű mérkőzések nagyszámú piacot tartalmaznak – több mint 50. Az alacsonyabb szintű versenyeken 15 vagy kevesebb fogadási pozíció van.

A Mostbet legfeljebb 20 tenisztornát jelölt ki. A nagy meccseken, mint például a Wimbledon, akár 20 különböző márka közül választhatnak a játékosok. A mellékmérkőzések általában csak alapvető fogadási lehetőségeket kínálnak, például, hogy valamelyik sportoló nyer.

A fogadóirodák egyik fontos teljesítménymutatója az árrés. A Mostbet com hivatalos webhelye a következő árrés lehetőségeket kínálja:

 • labdarúgás – 2,8%;
 • jégkorong 5%-ig;
 • kosárlabda – 8%;
 • tenisz – 4,5-5%.

A kevésbé népszerű sportesemények magasabb árréssel rendelkeznek. A bukmékerek azonban sokkal magasabbra értékelik a fontosabb meccseket – az átlagos árrés elérheti az 5,8%-ot. Azt is érdemes megjegyezni, hogy az élő fogadások árrése eléri a 7,5-10%-ot, a mérkőzés előtti eseményeken pedig a 10%-ot.

A honlapon nem csak a sportágak ismertetett változatai érhetők el. A Mostbet számos lehetőséget kínál ügyfeleinek: tollaslabda, harcművészetek, rögbi és még sok más. A kibersportok az utóbbi időben különösen népszerűvé váltak. Az ilyen események nézők millióit vonzzák szerte a világon. Természetesen a Mostbet-nél is van ez a rész. Főbb tudományágak:

 • Counter-Strike CS2;
 • Dota 2;
 • League of Legends;
 • Valorant.

A Mostbet com lehetőséget kínál a játékosoknak arra is, hogy „egzotikusabb” tudományágakban próbáljanak szerencsét. Az opciók teljes listáját a bukméker hivatalos honlapján tekintheti meg.

Érdemes megemlíteni a különleges Fantasy-sport részt. Itt gyorsan fogadhat virtuális sporteseményekre. Ennek a szakasznak az a sajátossága, hogy a fogadó maga választ ki és hoz létre valódi játékosokból álló csapatot. Minél jobb a csapat, annál nagyobb az esély a virtuális verseny nyereményalapjának megnyerésére, amely az összes résztvevő hozzájárulásából jön létre.

A Mostbet a következő szakágakban szervez Fantasy-sport versenyeket:

 • Baseball;
 • Jégkorong;
 • Kosárlabda;
 • Forma-1;
 • Horse racing;
 • Golf és még sokan mások.

Ebben a részben a fogadások egy virtuális lottót képviselnek, amelynek eredményét egy véletlenszám-generátor generálja. Az algoritmus figyelembe veszi a csapat jellemzőit, a játékosokat és egyéb paramétereket. Az ilyen események rendszeresen zajlanak.

A játékosok különböző fogadási formátumokat választhatnak. Minden játéknak maximum 3 lehetséges kimenetele lehet. Kilenc vagy több helyes előrejelzés esetén a felhasználó automatikusan nyer.

Hogyan tegyünk egyetlen fogadást a sportra

A legegyszerűbb fogadási típus a soros fogadás. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó egy adott eredményre fogad a rendszerben.

Az egyszerű fogadás sorrendje:

 1. Keresse fel a Mostbet hivatalos webhelyét a fogadóirodák szolgáltatási részében.
 2. Lépjen a fiókjába. Ehhez a játékosnak meg kell adnia személyes adatait a profil bejelentkezési mezőjében. Az újoncoknak regisztrálniuk kell a Mostbetnél – csak ezek a résztvevők fogadhatnak valódi pénzért.
 3. A fogadás kötelező feltétele az aktív befizetés megléte. Ehhez elegendő, ha a számlán van az az összeg, amelyet a játékos az esemény kimenetelére tervez fogadni. Betétjét feltöltheti valamelyik támogatott pénzügyi eszköz szolgáltatójánál.
 4. Lépjen a „Sportlista” szakaszba. Itt megtalálja az összes olyan aktív eseményt, amelyre fogadhat. A kupon megjelenítéséhez kattintson az eseményre a képernyő vászon bal oldalán. Meg kell adnia a tét összegét, és meg kell erősítenie a műveletet.
Mostbet Futball

Hogyan lehet Express fogadásokat tenni a Mostbet

A Mostbet HU lehetővé teszi a játékosoknak az egyik legnépszerűbb fogadási lehetőség – az expressz – használatát. Ez egy olyan fogadási típus, amelyben a felhasználónak lehetősége van egyidejűleg nem egy, hanem több sportesemény kimenetelét megjósolni. Ugyanakkor teljesen függetlenek lehetnek egymástól.

Ennek a fogadási típusnak a sajátossága a potenciális nyeremény. Itt a szabály érvényes: a teljes bevétel egyenlő az expressz fogadásban szereplő összes fogadás szorzóinak szorzatával. A kedvező eredmény jó hasznot hoz a fogadónak. Van azonban egy hátránya is – az eredmény hibás előrejelzése a teljes kupon azonnali törléséhez vezet.

A játékosok korlátlan számú eseményre fogadhatnak. Van azonban egy fix százalékos korlát – maximum x2000.

A legmagasabb árak expressz módban – tevékenységek sorrendje:

 1. Lépjen a Mostbet webhelyére.
 2. Nyissa meg a „Sportlista” részt.
 3. A sportesemény kiválasztása után automatikusan megnyílik a kupon ablak.
 4. Ezután hozzá kell adnia azoknak az eseményeknek a számát, amelyekre fogadni szeretne.
 5. Adja meg a tét összegét, és erősítse meg a műveletet a „Tét” gombra kattintva.

A játékosoknak egyszerűen meg kell várniuk az egyes sportesemények befejezését, és be kell szerezniük nyereményüket.
Az ilyen események kifejezetten a kezdőknek szólnak, hogy felkeltsék figyelmüket a fogadóirodák webhelyére. Tanács a Mostbet játékosoknak: mindig olvassa el az egyes események szabályait és részvételi feltételeit. Soha ne fogadjon el olyan ajánlatokat, amelyek leírása nem teljesen világos. Ha bármilyen kérdése van, azonnal forduljon az ügyfélszolgálathoz.

Mostbet Kibersport

Rendszerfogadások megkötése

A rendszerfogadás az egyik új fogadási lehetőség. Ezt a típust aktívan használják olyan profi játékosok, akiknek pontos előrejelzési stratégiájuk van. A tény az, hogy ezek a fogadási lehetőségek meglehetősen összetettek. Kezdőknek nem ajánlott használni őket – a fogadás elvesztésének kockázata túl nagy.

A rendszerfogadások több fogadási lehetőség kombinációja, elsősorban a parlay fogadások. A fő különbség a nyerési lehetőség bizonyos előrejelzések negatív eredménye esetén is. A „rendszerben” a nyeremény valóban nagy lehet, de minden rossz cselekedet pénzvesztéshez vezethet.

A Mostbet rendszerfogadásainak megvannak a maguk sajátosságai:

 • az események száma nem haladhatja meg a 12-t;
 • a változatok megengedett száma – legfeljebb 924;
 • minden expressz esemény benne van.

A rendszer működésének fő paramétere a választás. Két számból áll. Például 3-ból 2. Ezt a problémát úgy oldjuk meg, hogy három eredményt kombinálunk kettőbe. A játékosok számára ez azt jelenti, hogy legalább 2 eredménynek pozitívnak kell lennie ahhoz, hogy a rendszertét győzelemnek minősüljön. Ebben az esetben a tét összege egyenlően oszlik el az összes engedélyezett kombináció között.

Mostbet E-Sport

Élő fogadás helyes megtétele

Az élő fogadás azokra az eseményekre vonatkozik, amelyek éppen zajlanak. A Mostbet hivatalos weboldala lehetővé teszi a mérkőzések videóközvetítését, így az ügyfelek közvetlenül a sportmérkőzés során is fogadhatnak.

Az élő fogadási rendszer hasonló a többi fogadási típushoz. A felhasználónak csak a megfelelő eseményt kell kiválasztania. Megjelenik azon események listája, amelyekre az operátor éppen fogadásokat fogad el. A játékosok nem csak típus szerint, hanem kezdési időpont szerint is szűrhetik a meccseket.

Az élő fogadások nem módosíthatók, miután a fogadást megerősítették. Ha a fogadás tévedésből történt, a felhasználónak fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és ismertetnie kell a helyzetet.

Hogyan lehet fogadni a Mostbet-re mobiltelefonról

A Mostbet sportfogadás a mobil verzióban is lehetséges. Ez különösen fontos azoknak a játékosoknak, akik bármikor szeretnének fogadni.

Fogadások megkötése mobiltelefonon:

 • látogasson el a Mostbet fogadóiroda webhelyére;
 • jelentkezzen be adataival;
 • lépjen a bukméker részlegbe;
 • a menüben válassza ki az egyik módot: Élő vagy Vonal;
 • válassza ki az Önt érdeklő eseményt, állítsa be az összeget és erősítse meg a fogadást.

Az ügyfelek a hivatalos Mostbet alkalmazást is használhatják. Még kényelmesebb – csak telepítse okostelefonjára, és mindig kéznél lesz a sportmeccsek teljes listája.

A lényeg

A Mostbetnél nagyon egyszerű a fogadás. Az üzemeltető kifejezetten az aktív játékosok számára készített bónuszprogramot – minél több fogadás, annál több bónuszpontot ad a rendszer.